Mixsystemen voor uw mestopslag

Al onze Mestopslagsystemen zijn te voorzien van een mixsysteem. Hierbij valt te denken aan elektrisch- of trekker aangedreven mestmixers. MST kan u hierin het juiste advies geven. Onderstaand is een greep uit de mogelijkheden die wij u bieden.

 

Elektrische dompelmixer
Dompelmixers zijn leverbaar met vermogens van 2,5 tot 20 kW. Deze mestmixers zijn geheel RVS uitgevoerd, inclusief motorhuis, geleide klauw en propeller. De mestmixer heeft meerpolige motoren waardoor met een relatief laag vermogen hoge capaciteiten kunnen worden bereikt. Standaard worden de mixers ingebouwd aan een RVS geleidkolom waarlangs de mestmixer omhoog en omlaag kan en naar links en rechts kan stuwen. De dompelmixer kunnen we inbouwen in het Flexobassin, de Betonsilo en het Foliebassin. Tevens hebben we gelijkheden om deze mestmixer ook in kelders in te bouwen.

 

Trekker aangedreven mestmixers
De trekker aangedreven mestmixers van het merk Buschmann kunnen we toepassen in alle mestopslagen, elk type mestbassin of mestsilo heeft zijn eigen type mixer. Trekker aangedreven mestmixers hebben een trekker vermogen nodig van 60-160 pk. Dit is afhankelijk van het toerental (max. 1.000 omw/min.) De schroef heeft een standaard diameter van 600 mm maar er kan naar wens 700 mm geleverd worden. De lageringen van de as zijn wentellagers, die zich in een oliebad bevinden. In een Betonsilo bevindt zich rondom de propeller een mix-korf die 360° verstelbaar is.

 

Extern mixen
Alle afdekkingen kunnen worden uitgevoerd met mixluiken. Deze luiken worden voor elke klant specifiek op maat gemaakt. Een loonbedrijf met een kraanmixer kan dan de mestmixer door het mixluik steken om zo de mest op te roeren. Elke afdekking wordt standaard voorzien van een mixluik.

Milieusystemen Tiel

Uw specialist in Mixsystemen

VERKOOP – OPBOUW – ONDERHOUD – REPARATIE – KEURINGEN – SERVICE